ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ SMART ταινία γυαλί (γυαλί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ευφυή γυαλί, Magic Glass)

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ SMART ταινία γυαλί (γυαλί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ευφυή γυαλί, Magic Glass)

+ Περιγραφή του SMART GLASS (Privacy Glass)
SMART-GLASS είναι πλαστικοποιημένο με ειδική μεμβράνη πολυμερούς, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να ελέγχουν τη διαφάνεια του τελικού πολυστρωματικού γυαλιού. Η SMART CHOICE GLASS μπορεί να ελέγχεται με ηλεκτρονικά, ήχος, το φως του ήλιου κλπ. Σε γενικές γραμμές, το Smart Glass (Privacy Glass) είναι διαφανές όταν η έξυπνη επιλογή είναι απενεργοποιημένη και διαφανής όταν η έξυπνη επιλογή είναι ενεργοποιημένη. Το Smart γυαλί μπορεί να παρέχει προστασία της ιδιωτικής ζωής, το φως κλπ. ελέγχου για τους ανθρώπους. Έξυπνες τεχνολογίες γυαλιού περιλαμβάνουν συσκευές electro χρωμικό, αναστέλλεται συσκευές σωματιδίων, μικρο-τυφλοί και υγρών κρυστάλλων. Και εδώ θέλουμε να μιλήσουμε για το SMART GLASS με Polymer Διασκορπισμένη Liquid Crystal συσκευές.

Το SMART-GLASS (Privacy Glass) είναι καλά υπονοείται σε υψηλές αρχιτεκτονικές τάξη, τράπεζα, γραφείο, super-market, βιτρίνα, auto-αυτοκίνητο, το ξενοδοχείο παράθυρα, κατάστημα κοσμημάτων, κλπ.
Όταν υπονοώντας SMART GLASS (Privacy Glass), θα πρέπει να εξετάσει το κόστος της εγκατάστασης, της ηλεκτρικής ενέργειας, την αντοχή, και το είδος των λειτουργικών χαρακτηριστικών που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως η ταχύτητα της αλλαγής, της διαφάνειας βαθμούς όταν το SMART GLASS (Privacy Glass) είναι ενεργοποιημένη, το μέγεθος του SMART GLASS (Privacy Glass) κλπ.

Επιφύλαξη παντός δικαιώματος από:
(Προϊόν 1.) Αιθυλένιο και οξικό βινύλιο EVA φύλλου ταινία για την Ασφάλεια Laminated Glass
(Προϊόν 2.) Κίνα Solar EVA ταινία για τα ηλιακά πάνελ Encapsulation
(Προϊόν 3.) Κίνα Smart Εναλλαγή Κινηματογράφου για Γυαλί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Smart Glass
www.evafilms.com / www.cncnext.com
cnc@cncnext.com / eva@evafilms.com / benext77@hotmail.com / benext77@gmail.com
+ Χαρακτηριστικά του SMART ταινία γυαλί (Glass Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)
– Η Translucent κράτος του SMART ταινία γυαλί (Glass Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)
Η SMART ΦΙΛΜ GLASS (Privacy Glass) αποτελείται από δύο διαφανή αγώγιμη ταινία πλαστικοποίησης με έναν πυρήνα υγρό πολυμερές. Και ο πυρήνας υγρό πολυμερές συνθέτει κρυστάλλινη σφαίρα και πολυμερές. Όταν το φως περάσει μέσα από το SMART ταινία γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) και να φτάσει το υγρό κρυστάλλινη σφαίρα και πολυμερές, το φως σκέδαση. Και το SMART ταινία γυαλί (Privacy Glass) εμφανίζεται διαφανές.
-Το κράτος Διαφανής του SMART ταινία γυαλί (Glass Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)
Όταν ηλεκτρικής ενέργειας είναι συνδεδεμένο, το πολυμερές-υγρού κρυστάλλου πυρήνα επιτρέπει φως περάσει μέσα από το SMART ταινία γυαλί (Privacy Glass) εμφανίζονται διαφανή.

-Haze του SMART ταινία γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων)
Για τον προσδιορισμό του SMART ΦΙΛΜ GLASS (Privacy Glass) ποιότητα, HAZE (το αντίθετο είναι Transparence) είναι η βασική παράμετρος για να περιγράψει το SMART ταινία γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων). Όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία, το SMART ταινία γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο διαφανής, όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, το SMART ταινία γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) πρέπει να είναι πιο ελαφριά ομίχλη.

-Δείτε τη σειρά της SMART ταινία γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων)
Αν η σκέδαση είναι περισσότερο, το εύρος άποψη είναι μεγάλη, το SMART ταινία γυαλί (Privacy Glass) εμφανίζεται πιο ελαφριά ομίχλη.

+ Δύο είδη Εναλλαγή Film Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

– Μη-Κολλητική ταινία Απορρήτου – πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε πλαστικοποίησης τρόπο, αλλά πολύ καλή στον τομέα της ασφάλειας.

-Αυτοκόλλητη ταινία Απορρήτου – Πολύ βολικό και ευέλικτο στην εγκατάσταση των windows που έχουν ήδη κατασκευαστεί.
+ Η επίπτωση του Smart γυαλί (GLASS SMART (Privacy Glass), Φιμέ τζάμια, Magic Glass)
Υπαινίσσονται SMART-GLASS (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) σε πόρτες, παράθυρα ή τη μόνωση από γυαλί. Για παράδειγμα, τα παράθυρα του γραφείου των επιχειρήσεων, όταν το SMART GLASS (Privacy Glass) είναι ενεργοποιημένη, η κατάσταση του SMART GLASS (Privacy Glass) είναι διαφανής, θα νιώσετε το χώρο του δωματίου είναι μεγάλη, και να αισθάνονται άνετα. Όταν είστε στην επιχειρηματική συνάντηση, θα πρέπει να έχετε κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής, μπορείτε απλά να απενεργοποιήσετε το Smart Glass (Privacy Glass), το SMART από γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) αποδεικνύεται να είναι διαφανή, έχετε την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

-Χρησιμοποιώντας το SMART από γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) για την προβολή στην οθόνη. Στην κατάσταση της ημιδιαφανές, το SMART από γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) μπορεί να ενισχύσει την επίδραση άποψη της προβολής. Το ορατό φάσμα μπορεί να είναι 140 μοίρες.

-Συνεπάγεται την SMART γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) στη βιομηχανία τράπεζα, τη βιομηχανία κοσμημάτων και βιτρίνα. Όταν πρόκειται για την εργασία, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Smart Glass (Privacy Glass), το χορταίνω του SMART GLASS (Privacy Glass) μετατρέπεται σε διαφανές. Ποια μπορεί να προστατεύσει τα υψηλής αξίας ακίνητα από τους εγκληματίες. Επίσης, το SMART GLASS (Privacy Glass) είναι πλαστικοποιημένο με προηγμένη EVA φύλλου ταινία, όταν το γυαλί είναι σπασμένο, η EVA φύλλου ταινία θα κολλήσει τα σπασμένα κομμάτια γυαλιού, αποφεύγοντας το σπασμένο γυαλί βλάπτει τους ανθρώπους ή τις ιδιότητες.
-Συνεπάγεται την SMART γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) σε νοσοκομείο. Το SMART GLASS (Glass Privacy) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει κουρτίνες, η οποία είναι ασφαλής και στερεά και μπορεί να είναι μόνωση άποψη.
-Συνεπάγεται την SMART γυαλί (γυαλί προστασίας προσωπικών δεδομένων) σε high-end ξενοδοχείο, κτίριο συνεργασία, μπάνιο. Πράγμα που δείχνει την ανθρώπινη προαιρετική και υψηλή καλλιτεχνική αίσθηση κλασικό.

Επιφύλαξη παντός δικαιώματος από:
(Προϊόν 1.) Αιθυλένιο και οξικό βινύλιο EVA φύλλου ταινία για την Ασφάλεια Laminated Glass
(Προϊόν 2.) Κίνα Solar EVA ταινία για τα ηλιακά πάνελ Encapsulation
(Προϊόν 3.) Κίνα Smart Εναλλαγή Κινηματογράφου για Γυαλί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Smart Glass
www.evafilms.com / www.cncnext.com
cnc@cncnext.com / eva@evafilms.com / benext77@hotmail.com / benext77@gmail.com

Published by cnc@cncGlass.com EVA film glass interlayer

Peter Lin Mail: cnc@cncGlass.com cnc@cncEva.com benext77@hotmail.com Whatsapp: 0086 15013829504 (watsapp) www.cncGlass.com www.cncEva.com CNC Glass Interlayer Super clear eva film Outdoor white eva film series Green tape for laminating, heating resistant Thermal cutter trimming eva glass edges