Analizeaza Bubbles din sticlă securizată multistrat (Sticla inteligentă), cu FILM stratului EVA

Analizeaza Bubbles din sticlă securizată multistrat (Sticla inteligentă), cu FILM stratului EVA
De Peter Shin
cnc@cncnext.com / benext77@gmail.com
www.cncnext.com
+ + Ce oameni ar putea crede, când se confruntă cu Bubbles
Atunci când unii clienți de prelucrare a sticlei laminate cu EVA FILM stratul intermediar, apar bule de aer in interiorul sticlei laminate, oamenii ar crede întotdeauna în acest fel:

1-FILM stratului EVA am comandat ultima data, nu avea bule problema, de ce de data aceasta bule iese, asta e cu siguranta un motiv de calitatea stratului FILM EVA.

2-Unii clienți se confruntă cu această situație. Poate că ei nu folosesc FILM stratului EVA foarte mult, astfel încât acestea să nu termina rola unul dintre FILM stratului EVA într-o perioadă scurtă de timp. Ei au folosit două treimi din rola de EVA FILM stratul intermediar, și după mai multe săptămâni, se întorc pentru a utiliza partea stângă a rolei. Dar, de data aceasta bule care ies, sunt foarte confuz. Cum se face rola de aceeași EVA FILM stratului are o calitate diferită?

3 Unii clientul poate modifica doar noua EVA furnizorul stratul FILM și bulele de aer iese. Chiar furnizorul noua lor le spun că e vorba de procesare, ei nu l-ar crede, ar crede că este, desigur, problema calității FILM dvs. stratului EVA, deoarece FILM stratul intermediar EVA de furnizorul meu mai vechi nu au această bule problemă.

+ + Motive generale pentru Bubbles
Mulți producători de sticlă Laminate au concepția greșită cu privire la motivele problemelor bule. Aici este adevarata de ce:

1-Prima situație: temperatura este prea mare, poate mai mult de 160 de grade, ceea ce va determina compus EVA și alte pentru a rupe în jos și de a crea gaz. În acest fel, se reduce doar temperatura, și totul va fi bine.

2-a doua situație: temperatura din cuptor nu este medie, ceea ce înseamnă o parte din sticla, este mai cald decât altele. Deci, o parte din stratul FILM EVA se va topi si termina reacția cross-link-ul în timp ce alte părți ale EVA FILM stratul intermediar nu este încă topită, care va întrerupe aspirare și cauza bulele. Pentru această situație, va sugeram sa modificat masina de laminare.

3-a treia situație: masina de vid este vechi sau capacitatea de vid nu este suficient de bun. Dacă aparatul de vid este veche, l reînnoiască. În cazul în care capacitatea de vid nu este suficient de puternic, încercați să cumpere unul nou.

4-Patru situație: umiditatea aerului este mare. Umezeala din aer în regiunea dumneavoastră se schimbă, ceea ce va provoca cu ușurință FILM stratul EVA se uda atunci când a expune în aer. Umiditatea în FILM stratul EVA ar provoca bule. Deși FILM stratul EVA este mai putin sensibil la umiditate, comparativ cu film PVB. Dar dacă de umiditate a stratului EVA FILM este prea mare, bulele vor veni de asemenea.

Unele client deschide ambalate de o rolă de EVA FILM stratul intermediar, și nu-l utilizați până la un moment dat. Și partea stângă a stratului FILM EVA va absorbi umezeala din aer și produce bule.

5-Cinci Situația: Diferite furnizorul EVA stratul intermediar are FILM formulă diferită pentru EVA FILM stratul intermediar, așa că, dacă vă schimbați furnizorul EVA FILM stratul intermediar, aveți nevoie pentru a ajustarea parametrilor de prelucrare în funcție de furnizor EVA stratul de proprietate FILM.
+ + Motive pentru Micro Bubbles:
1-simplitatea de geam este rău.

– După cum te cunosc, sticla este mai simplu decât sticlei plane. Deci, ar trebui să alegeți o companie care produc sticlă călită mai bine.

– Din moment ce simplitatea sticla este mai rău decât cu sticlă plană, ar trebui să utilizați mai groase FILM EVA stratul intermediar pentru sticla. În general vorbind, sticla trebuie să fie laminat cu cel puțin 0,76 mm grosime strat intermediar FILM EVA.

– Mai putin laminat straturi “de pre-stratificat de sticlă”, într-o pungă de siliciu, la un moment dat. Dacă ați laminat prea multe straturi “de pre-stratificat din sticlă”, într-o pungă de siliciu la un moment dat, aspirarea nu ar funcționa perfect și cauza bule.

– Dacă stratificate bucati mici “pre-laminate ochelari”, în același timp, a pus “pre-laminate ochelarii” pe tesatura, care va ajuta vid, iar materialul ar trebui să acopere gaura de vid pentru a vă asigura gaura de vid este Nu sigilate de silicon geanta in sine.

2-Verificați dacă sacul de siliciu se scurge.

– În medie vorbind, un sac de siliciu poate fi folosit pentru 2 sau Mare ani. Dar verificați sacul de siliciu, dacă ochelarii laminate avea bule.

– Verificați catarama de etanșare a marginii de sac de siliciu este perfect sigilat atunci când prelucrarea sticlei laminate cu folie EVA stratul intermediar.

3-E prea devreme pentru a pune sticla de laminare din cuptor,
Temperatura din sticlă securizată multistrat este încă foarte mare și FILM stratul intermediar EVA este încă topește și de a reacționa. Când sticla laminata este obtinerea rece, topit FILM EVA stratul intermediar este contractarea, iar stratul intermediar FILM EVA nu poate umple pe deplin golul dintre două pahare, astfel încât bulele de vin în margini.

4-E prea devreme pentru a opri aspirare.

Și reacția link-ul crucea FILM stratul intermediar EVA nu este în totalitate terminat și stabilă. Și, de asemenea punga de siliciu ar suge același aer înapoi în sac, care produce bule. Deci, în general, vorbind, nu se opresc până când aspirarea temperatura sticlă securizată multistrat este mai mică de 45 de grade.

Note: Întotdeauna amintiți-ai pus plasă de sârmă pe gaura de aspirare pentru a vă asigura de aspirare nu este opri de sticlă securizată multistrat pe gaura.

+ + Studiu de caz: Bubbles din sticlă securizată multistrat cu stratul EVA FILM
Am văzut-o situație în acest fel: Bubbles iese în sticlă laminată. Și am verifică toate detaliile de aspirare și aspirarea este cu siguranta nici o problema.
Dar bule încă iese în sticlă laminată. Si bulele sunt linii regulate și pe.
În cele din urmă am realizat că liniile bubble sunt chiar asupra conductelor de încălzire.

Așa că am redus temperatura și a făcut testul. Apoi, nu bule iese, dar o parte din sticlă de securitate multistrat nu este foarte transparentă.

Deci, noi știm motivul:
Deoarece conductele de încălzire sunt în curs de sac de siliciu, atunci când laminare de sticlă, parte a dreptului sticlei laminate la țevile de încălzire sunt în temperatură mai mare. Și temperatura din interiorul cuptorului nu este în medie.
Amintiți-vă că, atunci când temperatura este prea mare, copolimer și va fi compus de rupere în sus și produce gaze care ar putea provoca bule de aer din interiorul sticlei laminate.
Deci e mai bine să puteți vorbi cu producătorul de sticlă EVA Cuptor laminare pentru a modifica cuptorului.

Dacă aveți nevoie de orice alte informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Toate drepturile rezervate de către CNC-TECH stratul intermediar:
【】 Produsului 1 CNC-Force ® INERLAYER EVA pentru sticlă securizată multistrat ARHITECTURALE
【】 Produsului 2 CNC-Smart ® FILM inteligentă pentru sticla de confidentialitate comutabile
【】 Produsului 3 CNC-Shield ® stratului PVB pentru sticla PARBRIZ auto
Web: www.CNCnext.com
E-mail: cnc@cncnext.com
benext77@gmail.com /
benext77@hotmail.com

Published by cnc@cncGlass.com EVA film glass interlayer

Peter Lin Mail: cnc@cncGlass.com cnc@cncEva.com benext77@hotmail.com Whatsapp: 0086 15013829504 (watsapp) www.cncGlass.com www.cncEva.com CNC Glass Interlayer Super clear eva film Outdoor white eva film series Green tape for laminating, heating resistant Thermal cutter trimming eva glass edges